НЕЧУВАНА НАГЛОСТ: Фейк реклами за отслабване с Данчето Христова и Поли Генова заливат нета

Нещо за четене
20:55 - 16 Януари 2020
6335
НЕЧУВАНА НАГЛОСТ: Фейк реклами за отслабване с Данчето Христова и Поли Генова заливат нета

Въпреки многобройните сигнали, в това число и от редакцията на Lupa.bg, до администраторите на фейсбук и инстаграм и компетентните органи у нас, в мрежата продължава да се вихри престъпна кампания за фалшиви продукти за отслабване. Нейни лица са известните ни певици Йорданка Христова и Поли Генова, като и двете потвърдиха пред нас, че имената и лицата им са използвани без тяхно знание и разрешение.

Наше разследване показа, че въпросният продукт за отслабване залива социалните мрежи чрез фалшиви руски профили, които скоростно се закриват, след като бъдат докладвани, след което на тяхно място се появяват нови. Лично естрадната икона Йорданка Христова помоли Lupa.bg да даде възможно най-голяма гласност за измамата, която не само уронва престижа й, но представлява и вероятна опасност за потребителите.

Това е поредният скандал с менте хранителни добавки у нас, след прочутия „Липовон” на фитнес инструктора Ричард Величков. Който обаче поне имаше доблестта да рекламира опасното вещество със собственото си лице.

Йорданка Христова и Поли Генова се заричат, че ще съдят създателите и разпространителите на подвеждащата реклама. През това време обаче е крайно време някой да се погрижи ментетата да бъдат свалени от мрежата.