Неймар пак на сухо, годеницата му го напусна

Спорт
14:46 - 03 Ноември 2023
3068
Неймар пак на сухо, годеницата му го напусна

Неймар и Бруна Бианкарди вече не са заедно. Новината беше разкрита от колумниста на Correio Braziliense Тиаго Содре. Според журналиста решението е дошло от инфлуенсърката след пореден скандал.

Двамата само изчаквали дъщеря им Мави да се възстанови след раждането й, преди да обявят публично раздялата си.

Връзката на Неймар и Бруна Бианкарди е започнала да буксува през юни тази година, когато футболистът бе обвинен, че е изневерил на годеницата си с Фернанда Кампос в навечерието на Свети Валентин. Неймар дори публикува публично извинение в своя Инстаграм.

В действителност обаче е приключила едва през септември. Според Тиаго Содре епизодът, в който Неймар е бил видян с две жени в нощен клуб в Испания, е бил последната капка за Бруна Бианкарди, която е решила да прекрати годежа. Сега двамата вече не са заедно, а Неймар дори не се интересува от последните полемики около партито му в Мангаратиба.

Содре добавя, че Неймар и Бианкарди все още не са обявили края на годежа си, защото изчакват подходящия момент. Дъщерята на двойката, Мави, се роди преждевременно през октомври. Ето защо те изчакват майката и дъщерята да се възстановят напълно след раждането. Според журналиста Неймар и Бруна Бианкарди са решили да поддържат сърдечни отношения заради възпитанието на дъщеря си, но вече не са заедно.