Неймар се яви в полицията в инвалидна количка (видео)

Контузеният бразилец даде показания в Рио по обвиненията в изнасилване

По света
13:06 - 07 Юни 2019
3967
Неймар се яви в полицията в инвалидна количка (видео)

Контузеният Неймар се яви в полицията в инвалидна количка, за да дава показания по обвиненията в изнасилване. Преди дни звездата на ПСЖ и Бразилия разкъса връзки на глезена и в момента се придвижва с патерици. Снощи Неймар разказа своята версия по скандала с бразилската манекенка Нажила Триндаде, която го обвинява в агресия, изнасилване и нанасяне на телесни повреди, след като двамата се срещат в хотел в Париж.

Нажила Триндаде обвинява Неймар в изнасилване                                                          Снимки: БТА

Полицията вече конфискува мобилния телефон на звездата, а вчера се разбра, че като доказателство в полицията вече е предоставено и пълното шестминутно видео, заснето от скрита камера в хотелската стая. То е направено на следващия ден, когато двамата отново се срещнали там по искане на Неймар.

Тогава той отново се извинил на живо, но поискал пак да прави секс с Триндаде. Именно оттам пламнал и скандалът, запечатан на разпространеното кратко видео от леглото. От кадрите се вижда как красавицата крещи и шамари футболиста, а той се брани с крака. В интервю Нажила признава, че била подготвена за идването му и е наредила нещата за записа. Твърди се, че в дългата версия Неймар признава, че предната вечер я е насилил сексуално против волята.

Ако вината му бъде доказана, той може да бъде осъден на 6 години затвор. Адвокатите му вече са се свързали с тези от обвинението и искат извънсъдебно споразумение. Според бразилските медии, то би струвало на Неймар поне 10 милиона долара.

Вижте неволите на Неймар във видеото.