НЕЙСЕ! Николета Маданска сви гнездо с Венелин Петков

Личности
10:00 - 25 Октомври 2020
103208
НЕЙСЕ! Николета Маданска сви гнездо с Венелин Петков

Спортната журналистка Николета Маданска най-после призна, че двамата с любовника й Венелин Петков живеят на семейни начала в полите на Витоша – софийския кв. „Бистрица”.

Изкусителката се похвали с няколко снимки от двора на къщата, която обитава заедно с гаджето си. Оказа се, че имотът е наследствен на Венелин Петков. Кадрите показват, че къщата разполага с голяма морава, а пътечките са облицовани със скъп камък.

Декоративни храстчета, лятна шатра и саксии с цветя красят градината, обградена с двуметрова плътна ограда, която да пази влюбените от любопитните погледи на комшиите.

Според публикации в медиите ремонтът на палата приключил още миналата година. Колеги на двойката от Би Ти Ви издадоха, че наскоро Венелин черпил за нова къща.

Строежът на любовното гнезденце стартирал още през 2017 г., когато Петков се опаричил и решил да смени тясната квартира в стара кооперация на столичната ул. „Иван Асен“ с палат по негов проект насред чистия въздух и природата в Бистрица.

Съседи на бившия водещ на новините и настоящ началник потвърдили, че двуетажната къща е луксозно изпълнение.

Венелин Петков успял да спастри няколко стотици хиляди лева за проектирането, строежа и обзавеждането на подобен тип лукс имот, тъй като през последните години е един от най-високоплатените телевизионери у нас.

Като шеф на отдел „Новини и актуални предавания“ в Би Ти Ви Петков се разписвал срещу 15 до 20 хиляди лева месечна заплата, като крупната сума варирала в зависимост от бонусите, които му се полагали, разкриват бдителни негови колеги.

48-годишният журналист избрал Бистрица заради спокойствието и възможността за разходки в региона, който е особено желан от младите родители с финансови възможности.

От няколко месеца насам усилено се говори, че с Николета Маданска очакват първо дете, а честите ѝ отсъствия от спортната емисия само подклаждат допълнително огъня. Фината журналистка обаче не издава дали ще става майка или не. В палата в Бистрица двамата засега съжителстват само с кучето на Николета, но скоро членовете на семейството може и да се увеличат с дълго чаканото бебе.