Нели и Сано крепят връзката на Карамански и Пепе

Бившата тв звезда от "Огледала" е най-голямата опора за снаха си Антоанет

Нещо за четене
11:45 - 10 Май 2024
5100
Нели и Сано крепят връзката на Карамански и Пепе

Нели Атанасова си припомня катастрофата със сина ѝ Иво Карамански, която той претърпя преди няколко години в Германия. Сърцераздирателният ѝ разказ ще се излъчи в "Търси се" по bTV, където цялото семейство на Нели и Иво участват.

"Когато аз го видях за първи път, той се обърна към мен и ми каза: "Мамо, всичко е наред, вдигна си ръката в типично в неговия си подход и начин: "Ще бъда вече Робокоп", обясни през сълзи Нели.

"Наистина животът някакси рязко спря за мен. Един ден той дойде до вкъщи, хвана ме за ръката и ми каза: "Мамо, аз съм взел решение за себе си и ще продължа да живея този живот напълно пълноценно на 100%, така, както винаги е било досега. И ако ти продължаваш да се самоизмъчваш, ще ме повлечеш със себе си". И тогава осъзнах колко слаба съм всъщност и как моето дете, за което аз трябваше да съм опора, за мен той беше такъв".

"Аз искам да си живея живота, обичам си го", каза пък на свой ред в предаването Иво.

"За мен Нели беше огромна опора, когато обществото беше срещу мен и срещу връзката ни, тя беше човекът, който мен най-много ме подкрепи." сподели Антоанет Пепе.

"Вие за мен сте всичко на този свят: смисълът, щастието, любовта, а това, което ще ни подарите и невероятно, ние сме благословени просто. Обичаме Ви мнго и Ви благодарим", обърна се Нели към Иво и Антоанет в анонса на предаването "Търси се", което ще бъде излъчено тази събота.