Непълнолетният син на Каплата шпори мотор с 220 км/ч

Общество
16:36 - 27 Септември 2020
8776
Непълнолетният син на Каплата шпори мотор с 220 км/ч

Братът на мистериозно изчезналия Янек Миланов - Марио отново разтърси мрежата, след като сподели публикация с новина за сина на бившия гард на Братя Галеви - Васил Капланов. Именно Каплата е последният човек, за който се знае, че е видял Янек, но доказателства, че е организирал изчезването му, засега липсват.


Марио сподели информация за сина на гарда, в която се казва, че непълнолетният син на Каплата кара мотор и БМВ с 220 км/ч. Информацията е на "Флагман". 
 

 

А ето и какво гласи самият материал:

Психопат по рождение, ненормалник по избор. Това е кредото на Никола Капланов, може би най-известната фигура сред младите хора в Дупница. Известен е не като отличник в олимпиади на местния Механотехникум, нито като състезател, счупил спортни рекорди. Това е недосегаемият син на бившия гард на братя Галеви – Васил Капланов-Каплата, пише "Флагман".

Когато вписва мотото, на което подчинява своя живот, Никола все още няма 18 години. Това не му пречи обаче да яха пистов мотор „Кавазаки” с 220 км/ч, снимайки едновременно с това брояча на скоростта.

Не му пречи също, на 17-годишна възраст, да управлява БМВ 330 xd, наречено “My beauty”. И да се гаври с полицаите, които го спират за проверка, снимайки ги с мобилен апарат как се чудят и маят какво да го правят.

За пореден път Никола е зад волана на мощния автомобил – разбира се, без книжка, форсирайки двигателя до лудост за минувачите и останалите участници в движението в Дупница.


Натиснал докрай газта на мотор "Кавазаки", 12 август 2017 г. Тогава Никола е на 17 години

На абитуриентския му бал през май 2019 г. баща му прави следното официално съобщение в профила си във Фейсбук: „Аз напред, ти зад мен”. С днешна дата Никола е студент в Югозападния университет и следва право.

Утре може и да правораздава в Дупнишкия съд или да повдига обвинения в защита на държавността и реда. В Дупница доскоро никой нямаше да дръзне да си пъха носа в начина на живот на семейство Капланови, знаейки от години на какво е способен бащата и на какво би могъл да научи наследника си.

Това е красавицата, с която джитка ученикът, който ще навърши пълнолетие през март 2018 г.,
но тук сме все още в края на май 2017 г. 

 

Дали са го засекли и се чудят какво да го правят,
след като за пореден път Капланов-младши шофира без книжка. 
Снимката е направена от шофьора зад волана и качена в Инстаграм
за подигравка на униформените, изпаднали в безизходица

Капланов дрийм, когато е на 15 години и вижда какво му показва татко Васил 

 

Бащата в послание към сина на абитуриентския му бал: като Господ от Библията,
когато трябва да следва.

Кадрите са изпратени от дупничани. Хората настояват разследващите органи да обърнат внимание и на Капланов-младши, предвид натрупалото се напрежение, прерастващо вече в масово отвращение от липсата на информация за безследно изчезналия Янек Миланов, на 43 години. Веднага под публикацията на Марио се заредиха и гневни коментари.