Нешка Робева призна: За пръв път плаках на тази Олимпиада

Легендата на българската художествена гимнастика благодари на нашите момичета за представянето им в Париж

Актуални новини
18:24 - 11 Август 2024
2501
Нешка Робева призна: За пръв път плаках на тази Олимпиада

Нешка Робева благодари на българските художествени гимнастички. С пост във Facebook тя заяви, че се гордее с изпълнителките и им благодари и пише: „Велики сте”.

Известна с твърдия си характер и като ковач на талантите на българските гимнастички, тя признава, че никой не я е виждал да плаче, но на тази Олимпиада тя е плакала. "Плаках при победите и загубите", пише Робева. 

Големите постижения на България след 1989 г.

"Благодарим ви, прекрасни български момичета и момчета!
Благодарим на всички, завоювали правото да представят България на Олимпийските игри.
Благодарим ви, че в едни тежки - объркани времена – времена на озлобление, разединение, във времена на безверие и отчаяние, ни обединихте!

Благодарим ви, че отново ни събрахте, макар и пред телевизионните екрани и ни накарахте в един глас да крещим от възторг, да шепнем молитви, да напрягаме мускули, да плачем и се смеем, да се молим, да преживяваме всяка ваша стъпка, грешка, загуба и победа…
Заедно!

Благодарим ви, че ни отсрамихте.
Че показахте на света силата и красотата на българските мъже и жени, момичета и момчета - забравеното красиво лице на България!

Гордеем се с вас! С всички вас! Обичаме ви…", написа бившата гимнастичка, треньорка, хореограф на българския отбор по художествена гимнастика.  

">