Неузнаваема: Дарина Павлова втрещи с 10-а пластична операция

Вдовицата на Илия Павлов изсмука 20 кила от снагата си, купонясва в Сейнт Бартс

Нещо за четене
19:48 - 18 Януари 2024
14656
Неузнаваема: Дарина Павлова втрещи с 10-а пластична операция

Дарина Павлова се е подложила на поредна пластична операция, десета поред в нейния бурен живот, и изглежда като модел, макар вече да чукна достолепните 60 години. Според близки до мадам "Мулти", тя си е направила пълна липосукция на тялото, благодарение на която пластичният й хирург я е лишил от 20 килограма излишно тегло.

В последните години Дарина се бе окръглила драстично. След операцията обаче отново изглежда шеметно! Обновената си фигура вдовицата на Илия Павлов показа по бански на плажа на луксозния курорт Сейнт Бартс, наримащ се насред Карибско море.

На острова, който е един от любимите за почивка на руския олигарх Роман Абрамович, Павлова е в дамска компания, но се говори, че има нов мъж до себе си, заради когото пак е залитнала в стремежа си за вечна младост, пише столичен седмичник.

Съпругата на убития бос на „Мултигруп“ Илия Павлов отдавна е прибягва към пластичната хирургия. Преди години стана ясно, че едва не е издъхнала по време на процедура липосукция. Тогава медиите гръмнаха, че интервенцията била направена в елитна клиника в Рим, но в момента Павлова се доверявала на специалисти в Бевърли Хилс по препоръка на приятелите си от холивудските среди.

Отдавна се говори, че мисис Мулти е подобрявала бюста си, брадичката, скулите, както и лифтинги на лицето за опъване на бръчки.

От пролетта на миналата година една от най-богатите българки официално стана баба. С внучка я дари нейната дъщеря Паола от брака й с Илия Павлов. Тя роди в Щатите от своя дългогодишен партньор. Паола бе споделила ред своите последователи в социалните мрежи, че страда от рядко гинекологично заболяване и шансовете й да стане майка не са големи. Но чудото ги сполетя и Дарина стана горда баба на внук.