Невена Цонева дрънка глупости на килограм

„Не мога да си представя да работя на бюро“, философства певицата, която напусна Слави

Нещо за четене
12:40 - 30 Май 2024
10593
Невена Цонева дрънка глупости на килограм

Невена Цонева обиди всички хора, които се трудят на бюро, както и тези, които готвят манджи. Бившата певица на Слави публикува видео, където обяснява как хората трябва да следват мечтите си и да пътуват, а не да работят на бюро, видя „Уикенд“. Жената на барабаниста на „Ку-ку бенд“ Венелин Венков – Венко явно не се замисля, че има професии, които трябва да се работят от някого и те са на бюро.

„Почвате една работа в една служба. Ходите всеки ден от 8 до 18 ч. Прибирате се вкъщи, детето реве, готвите манджи. Почва се вечерта, айде да му оправиш леглото, да му измиеш зъбите. В общия случай винаги е една изнервена история. Не мога да си представя, хора, че аз ще седна зад едно бюро и ще седя по 8 часа зад бюрото и ще говоря някакви глупости с някакви хора. Предпочитам да ми е свободна душата, да знам, че ще се занимавам с това, което е вътре в мен. Представете си, защото това ви предстои! Искате ли да стоите зад едно бюро, или предпочитате да сте свободни“ – философства Невена.

Трудът е представен като нещо скучно и гадно, а хората, които работят в офис – оскотели и поробени. От известно време Невена е залитнала по окултното и води свой подкаст на тема мистерии в ютюб. Тя се изживява и като съветник по живота (лайфкоуч). Явно Цонева иска да накара жените да напуснат скучната си работа и да си гледат кефа. Няма нужда и да оправят леглото, да мият зъбите на детето, нито да готвят някакви си манджи. Певицата на Слави умишлено е спряла възможността публиката да коментира клиповете й, защото има много критика, особено за част от изказванията й, които са твърде повърхностни и елементарни. Тя разпространява и доста конспиративни теории, отречени официално от науката.

„Основната част от хората, които посещават заведенията, работят зад бюро и ходят да се разнообразяват по участия, за да може такива като Невена да захлебват. Малко уважение към чуждия труд не е излишно“, коментират не без основание в социалните мрежи.

Преди време брюнетката призна, че се е насочила към паранормалните явления след предсказание, което освен това я събрало с дългокосия Венко. „След едно участие към мен се приближи мъж от публиката и ми каза, че в момента съм сама, но скоро ще намеря правилния човек в живота си. Тогава аз изобщо не се чувствах самотна, но се замислих над думите му“, разказва певицата. Малко след пророчеството на мъжа, когото Цонева не срещнала никога повече, тя се запознала с бъдещия си спътник в живота и скоро искрата на любовта пламнала между тях. Именно паранормалното накара Невена да убеди мъжа си Венко да напуснат Слави Трифонов преди Великден.