Невена Цонева не може да се отърве от чалга визията

38-годишната певицата години наред не може да се отърси от вафлите в косите, обемната грива тип „телевизор“, демоде обеците и идентични ансамбълчета

Нещо за четене
17:50 - 27 Септември 2024
2847
Невена Цонева не може да се отърве от чалга визията

Невена Цонева стана за смях с поредната си модна изцепка. Певицата цъфна с типичната си чалга визи и мрежест чорапогащник в сутрешния блок първо на Нова тв, а след това и на Би Ти Ви, видя Lupa.bg. Тя гостуваше заедно с мъжа си Венелин Венков и сина им Александър, който е одрал кожата на татко си. 38-годишната певицата години наред не може да се отърси от вафлите в косите, обемната грива тип „телевизор“, чалга обеците и идентични ансамбълчета. Иначе красивата певица така и не се научи на стил.

Мрежестият чорапогащник обаче дойде в повече на зрителите на сутрешния блок, които заляха социалните мрежи с подигравателни коментари за вида на Невена. Деен по-късно Цонева цъфна със същия чорапогащник и в Би Ти Ви. Припомняме, че след повече от 30 години в „Ку-Ку Бенд” барабанистът на групата Венелин Венков напусна музикантите на Слави Трифонов. Той и съпругата му не крият удовлетворението си, че са приели работата на самопродуциращи се изпълнители. Аурата на Салви вече не тормози Невена.