Невена Цонева: Вербалното насилие е по-силно от шамар (ВИДЕО)

Певицата пусна песен за домашното насилие

Шоу
20:00 - 12 Септември 2024
1326
Невена Цонева: Вербалното насилие е по-силно от шамар (ВИДЕО)

Певицата Невена Цонева представи песен за насилието. В предаването "Преди обед" бяха показани кадри от новия ѝ сингъл, посветен на жертвите на домашно насилие, носещ името "Всяка болка си има име".

"Не знам от личен опит, но съм чувала много истории. Не е нужно да има удари, за да има насилие. Понякога вербалното насилие е по-силно от шамар. Смятам, че не е проблем толкова в тези, които го практикуват, а в жените, които го позволяват. Насилниците стават такива заради семействата си", каза пред водещите тя. "Повечето не говорят, че са станали жертва и изпитват срам от това какво ще си кажат хората."

Според Невена, за да се избегне насилието, е важно човек да следва интуицията си.

"Интуицията ни подсказва, когато една ситуация не е подходяща за нас."

В хода на разговора тя сподели още, че през лятото не е успяла да си почине, тъй като е работила здраво. "През лятото не успях да си почина, тъй като подготвях голям проект." Освен това тя се похвали и че развива подкаста си.

"Идват всякакви хора в него. Най-интересното е, че всички имат различни преживявания, но едно нещо ги обединява - сънищата. Споделят, че все повече сънуват. Никога няма да забравя Михаела, която пострада в катастрофата в Бяла, Русенско. Тя е била най-отпред в автобуса, който челно се размазва на моста и всичко пада върху нея, и тя е била на купчината, където са я смятали за труп", каза още Невена.