Ние избираме кой да бъде първият участник в "Биг Брадър"

Дванадесет ярки личности ще се борят за вота на зрителите

Шоу
11:12 - 17 Септември 2024
1068
Ние избираме кой да бъде първият участник в "Биг Брадър"

За първи път в историята на "Биг Брадър" в България, зрителите имат възможност да определят един от участниците в риалити формата. С онлайн гласуване в nova.bg и платформата Нова плей публиката може да определи кой да прекрачи прага на най-коментираната къща у нас. Избраникът ще бъде обявен на 8 октомври по Нова тв, когато шоуто ще се завърне отново в телевизионния ефир.

Дванадесет ярки личности ще се борят за вота на зрителите, водени от силното желание да станат част от легендата "Биг Брадър". Те ще са разделени в три групи, като всяка една от тях ще излъчи по един финалист. Тримата водещи претендента ще се изправят един срещу друг в решаващ финален вот, който ще продължи 24 часа.

Силвия

Гласуването в nova.bg за първата група от потенциални съквартиранти в неповторимия социален експеримент вече е отворено. Тя включва четири ярки личности - биволарят Александър, фармацевтката Силвия, моделът Бо и “безработният инфлуенсър” Севдалин. Всеки един от зрителите на предаването може да подкрепи своя фаворит до 12:00 часа на 21 септември.

Севдалин

Александър е на 28 години от Стара Загора. Той е биволар във фермата за биволи на семейството му. Необвързан е и не изключва да намери любовта в Къщата. Обича българските традиции, а най-верните му клиенти са бабите. Единствената дама в групата е 53-годишната Силвия, която е фармацевт от Враца. Професията ѝ обаче не трябва да подвежда - тя вярва в теорията, че човек може да се лекува само със силата на светлината и дори практикува такова лечение. Иска да влезе в Къщата, за да предаде знанията си на всички съквартиранти. Севдалин се определя като “безработен инфлуенсър” и като човека с най-грозни и провокативни татуировки в България. Той има голям опит в любовта и говори откровено за това. За разлика от него Бо, който е модел на 20 години от София, няма никакъв опит в любовта. Той има големи успехи в работата си на международно ниво. Бо често шокира с визията си и говори критично за младите хора в България.

Александър

Бо

"Биг Брадър" се завръща в ефир на 8 октомври от 21:30 часа по NOVA. Емблематичното шоу обещава вълнуващ нов сезон с 16 съквартиранти, които ще прекрачат прага на Къщата и ще се впуснат в приключението на живота си.