Ники Кънчев мязал на кларинетист от цигански оркестър

През ключалката
11:00 - 01 Април 2020
11963
Ники Кънчев мязал на кларинетист от цигански оркестър

Телевизионната звезда Ники Кънчев потресе интернет пространството със скъп спомен отпреди много години. Водещият на "Стани богат" показа своя снимка на младини и шокира с вида си.  На фотоса той позира до Стивън Тайлър и Джо Пери от групата "Аеросмит". Ники е застанал по средата на музикалните звезди и е издул огромно шкембе. Да не говорим за идиотската шарена блузка и панталона от пясъчна коприна, с които мяза досущ на кларинетист от цигански оркестър.

Повод за този спомен се оказа рождения ден на Стивън Тайлър, който Ники нарича "един от най-безкомпромисните пичове в шоубизнеса". Той подчертава, че като облекло са си лика-прилика и с голяма радост се изфука, че е успял да се докосне до тези големи звезди преди години, когато телевизията и радиото все още не са били в плановете му. Май обаче е било по-добре да крие излагащата снимка, или като Андреа да я пообработи малко с фотошоп.

Всеобщото мнение в социалните мрежи е, че Ники Кънчев с годините се е разхубавил и изглежда доста по-добре, отколкото на младини. На 59 години журналистът е свалил по 30-ина килограма, след като преди години му откриха тежък диабет и той моментално мина на жестока диета.

"Абе, Сашо Роман е правил дует с "Аеросмит" ли?" шегуват се духовити интернет потребители с вида на Кънчев.