Ники Михайлов : Това не е моят Левски

Надявам се на по-добри времена, заяви вратарят на сините

У нас
10:35 - 22 Май 2019
2618
Ники Михайлов: Това не е моят Левски

Вратарят на Левски Николай Михайлов никак не е доволен от положението на "Герена". Сините загубиха дербито с ЦСКА и ще трябва да минат през бараж срещу Славия или Етър, за да играят в Лига Европа през следващия сезон. По думите на Михайлов клубът открай време се управлява грешно и той се надява на по-добри времена за Левски. 

"Мястото на Левски е в Европа. Трябва да си свършим работата във вторник. След това предстоят много промени. Даже започнаха да се случват. След тях се надявам Левски да е там, където му е мястото. Защото това не е моят Левски. Аз го гледам и като фен, и като футболист - Левски трябва да си вдигне още много, много нивото. Видяхте хората как ни подкрепяха. Те го заслужават!"

"Всяко лято се взима нов отбор. Нищо ново не си казваме. Следял съм го, когато бях навън. Това не е правилният път - смея категорично да го заявя. Който го прави това - всяко лято да маха 15 играчи и да взима толкова нови, не стига доникъде. Не знам вече кой пореден треньор се сменя... Какви ли неща не се случиха в този клуб. Надявам се на по-добри времена за Левски", обясни вратарят, който бе част от Левски при историческото първо класиране в групите на Шампионската лига през 2006 г.