Ники Събев изригна: Оставки в ПП!

Ако са почтени, Асен Василев, Даниел Лорер и групата им трябва да напуснат партията, заяви бившият министър на транспорта

Новини
09:20 - 03 Април 2023
8376
Ники Събев изригна: Оставки в ПП!

"Ако са почтени, Асен Василев, Даниел Лорер и групата им трябва незабавно да си подадат оставките и да напуснат ПП", заяви Николай Събев - бизнесмен и бивш министър на транспорта.

Той използва профила си в социалната мрежа Фейсбук, за да сподели мнението си, което разбуни духовете и коментарите заваляха като пролетен дъжд.

"Щом Николай го казва, определено допускам, че има защо!", е коментарът на Божидар Костадинов.

"Тези хора дойдоха в политиката с цел да са противопоставят на всичко, което до момента се случваше. Сега, изборът да подкрепят, когото и да било е харакири. Надявам се и вярвам, че за тях политиката не е самоцел и ще постъпят достойно", убедена е Диана Стоименова.

А Таня Иванова контрира: "Не съм съгласна. Това е вода в мелницата на ГЕРБ. Надявам се, че Вие не сте от тези, които искат правителство с ГЕРБ".

На изборите през ноември 2021 г. Събев бе избран за народен представител в XLVII НС от листата на "Продължаваме промяната“.

На 13 декември 2021 г. е избран за министър на транспорта и съобщенията в правителството на Кирил Петков. Правителството просъществува до 2 август, 2022 г.