Никол Шерцингер разкрива рецептата за безупречната си кожа

41-годишната изпълнителка винаги намира време да изглежда перфектно

Бюти
18:32 - 05 Март 2020
3924
Никол Шерцингер разкрива рецептата за безупречната си кожа

Никол Шерцингер е една от най-разпознаваемите звезди на нашето време. Добива славата си с групата Pussycat Dolls, която изгрява на сцената през 2003 година. Петте момичета владееха музикалния пазар в продължение на 7 години с хитове като „Don't Cha“, „Beep“ и „Buttons“.

Независимо от натоварения си график 41-годишната изпълнителка винаги намира време да изглежда перфектно. Кожата ѝ е блестяща и показва на света, че годините наистина нямат значение. 

Много от феновете ѝ се питат именно каква е тайната за тази невероятна визия. Хубавото е, че Никол често споделя разкрасителните си процедури, които включват използването на специални кремове или продукти, направени от самата нея със съставки от родния ѝ Хавай. 

Ето на какво залага изпълнителката, за да изглежда толкова добре.

Лицев масажор

Не, Никол не е мързелива или разглезена и също използва ръцете си, за да втрие козметичните продукти в кожата си. Но когато има нужда от помощ, тя се доверява на лицевите масажори, които нарича „моите вълшебни пръчки“. Тя признава, че използва подобни неща преди да излезе на сцената и това ѝ помага с по-бързото попиване на кремовете, както и е чудесно средство срещу подуване и възпаление.

Лицевите масажори са чудесен избор, тъй като „разбиват“ лимфните възли, натрупани под кожата. Също така те помагат и за правилното разнасяне на козметичните продукти.

Ексфолира цялото си тяло

„Винаги е добре да имате една малка пемза в банята си, за да ексфолирате краката си“, казва Никол пред „Allure“. Тази, на която тя залага, е направена от лава. Изпълнителката използва пемзата след като се е изкъпала, но не е попила все още краката си. Така тя премахва мъртвата кожа и появилите се мазоли, за да постигне меки и гладки стъпала.

Що се отнася до останалата част от тялото ѝ, Шерцингер признава, че използва ексфолираща кърпа от въглен. „Въгленът помага да изчистя примесите от кожата си и затова обичам да го ползвам“, казва тя. 

Фен е на сухото измиване

Понякога Никол няма време да използва банята и затова залага на сухото измиване. Според нея, това е добре за „източване на лимфната ви система“ или иначе казано източване на излишната течност от лимфните възли, за да се намали възпалението. Никол свързва и гладката си кожа със сухото измиване.

Дерматологът Денди Енгелман твърди, че сухото измиване помага на кожата да изглежда по-добре, тъй като премахва горния ѝ слой, с което се отърваваме и от мъртвите клетки. 

Кокосово масло

„Израснах със семейство, което постоянно говореше за кокоси и ги отглеждаше в задния си двор в Хавай“, казва тя пред „Allure“. Добавя, че роднините ѝ са извличали маслото и са ѝ го изпращали в Америка. 

Никол е голям фен на кокосовото масло, защото може да го използва за кожата и косата си. Мастната киселина, която се съдържа в продукта, има антибактериални и противовъзпалителни свойства.

Обича продукти, които имат хубав аромат

Изпълнителката иска да усеща приятна миризма навсякъде около себе си. Затова тя е декорирала банята си със свежи цветя, ароматни свещи и парфюми. Разбира се, там намират място и козметичните продукти, които миришат добре. 

„Ароматът е много важен за мен. Действа ми терапевтично“, признава звездата. Залага повече на ароматите на растения като лавандула и шипка.