Николай Бареков оглави листа на ДПС-деребеи във Враца

Бившият директор на TV7 сменя регистрираната като водач на "Алианс за права и свободи" Ализан Яхова, която отпада от листата

Новини
19:15 - 26 Септември 2024
9102
Николай Бареков оглави листа на ДПС-деребеи във Враца

Николай Бареков оглавява листата на ДПС-Доган във Враца. Информацията се появи по-рано днес в местния сайт "Зов нюз", а около 18 часа от Районната избирателна комисия са потвърдили за в. "Сега", че е внесено предложение за корекция.

Бареков сменя регистрираната като водач на "Алианс за права и свободи" Ализан Яхова, която отпада от листата.

Тази вечер предстои врачанската комисия да излее с решение по предложението. Това е формална стъпка съгласно законовите процедури.

Бившият директор на TV7 и бивш евродепутат Николай Бареков се появи пред портала на Боянските сараи, където в края на август се бяха събрали десетки симпатизанти на Ахмед Доган.

Почетният председател на ДПС се оказа изгонен от реалния собственик на сградата, след като влезе в открита война срещу Делян Пеевски и го изключи от партията.

За Николай Бареков това ще е поредният политически проект след "България без цензура", с която стана евродепутат за един мандат и вкара парламентарна група с помощта на партията на Христо Ковачки, Земеделците на Румен Йончев и др.