Николай Михайлов: С Мъри се разбрахме за 60 секунди

Радвам се, че съм бил част и от двете приказки на Левски, с

Спорт
17:41 - 20 Май 2022
2340
Николай Михайлов: С Мъри се разбрахме за 60 секунди

Вратарят на Левски - Николай Михайлов заяви, че е благодарен на ръководството на клуба за гласуваното доверие. Стражът подписа нов двегодишен договор със "сините", след което даде интервю за клубната телевизия.

"Изключително съм щастлив от договора, искам да благодаря на ръководството за възможността. Със старши-треньора се разбрахме, както и той каза, за 60 секунди. Знаете от колко години ги познавам и Станимир Стоилов, и Наско Сираков. Радостен съм, че ще продължа да помагам на Левски и да радваме феновете. Надявам се през новия сезон да бъдем още по-силни и да влезем в борбата за титлата. Знаете, че вече сме в Европа. Трябва да продължим да радваме феновете, които през този сезон, а и не само сега, ни помагат неимоверно", каза вратарят.

"Факт е как се събирахме в началото на сезона с различни подготовки. А някои, включително и аз, започнахме веднага да играем мачове. Всички сме го правили, за да помогнем на Левски. Радостното е, че успяхме да стабилизираме и играта, и клуба. Това нямаше да стане без подкрепата на нашите фенове. Радвам се, че в края на сезона сме на точка от третото място, помните къде бяхме в началото му, и, че успяхме след толкова години да донесем трофей на тези хора", добави Михайлов.

"Със сигурност целите ни ще бъдат по-големи, ще направим още една подготовка заедно след ангажиментите ни към националните отбори. Сега паузата е по-кратка и всички ще бъдем в добра форма. Надявам се през лятото след подготовката и привличането на Ивелин Попов и други нови хора да направим един боеспособен отбор и да се борим на всички фронтове", добави той.

"Винаги идеята ми е била да бъда в Левски, да помагам, да давам всичко за клуба. Както и старши-треньорът каза - имаме уговорка. Ако излезем нещо, което е толкова апетитно и добро за моето бъдеще, ще седнем да го коментираме. Към този етап мислите ми са насочени само и изцяло към Левски. Интересите от клубове могат да ме радват, защото направихме добър сезон със защитниците. Счупихме рекорда и за сухи мрежи. Направихме 15 през сезона. Като не допуснех гол, а отбележиш поне един, означава, че взимаш трите точки. Това е най-важното, защото Левски е над всичко", смята футболистът.

"Радостен съм, че съм бил част и от двете приказки на Левски. Искам да поканя феновете и съм убеден, че те ще направят пореден футболен празник. Ще бъде уникално шоу, това, което подготвят хората от клуба. Моля се и вярвам, че следващия сезон ще бъде още по-успешен от този", завърши Николай Михайлов.