Николай Нанков са гаври с ПП: 1 април е денят на "Промяната"

Новини
16:20 - 31 Март 2023
1979
Николай Нанков са гаври с ПП: 1 април е денят на "Промяната"

Утре е ден за размисъл. И по ирония на съдбата – денят на лъжата и шегата. Утре е празникът на „Продължаваме промяната“. Защото не на шега те добре послъгваха през последните две години. Добрата новина е, че след този ден идва истината! И тя е с номер 2 в бюлетината.

Това заяви в пост в своя фейсбук профил депутатът от ГЕРБ-СДС Николай Нанков.

"Днес закриваме петата парламентарна предизборна кампания за последните 2 две години. И аз вярвам, че тя ще е последната – ГЕРБ-СДС ще победи и ще състави силно, стабилно и работещо правителство", убедено заяви Нанков.

По димите му хората са изстрадали провала на "Промяната".

"На „вносните капацитети“, с лустрото на харвардци, но с душата на амбулантни търговци. Шмекери. С претенции.
Промяната не донесе нищо добро – нито животът стана по-лесен, нито външните фактори са отговорни за високата инфлация и задаващото се финансово цунами", написа още Николай Нанков.

По мнението му цялата отговорност е на “Продължаваме промяната” и той е убеден, че те ще я понесат на 2 април. 

"ГЕРБ-СДС не просто ще спечелим тези избори! Ние ще бъдем избрани от  хората! Ние ще получим отново тяхното доверие да управляваме. С капацитета ни да предложим работещи решения за бързо справяне с проблемите. С опита и смирението на политици, преминали през много бури и извлекли поуки от грешките", написа още Николай Нанков в своя пост.