Николета и Алисия в битка за Валери Божинов - младши

През ключалката
13:15 - 11 Юни 2019
59916
Николета и Алисия в битка за Валери Божинов-младши

Валери Божинов-младши се обясни в любов на гаджето си Дария Томова. Момичето вчера навърши 13 години, а синът на фолк певицата Алисия написа цял роман любовни слова, видя Lupa.bg. Майка му Алисия и мащехата му Николета Лозанова се впуснаха в битка коя ще хареса повече снимки и ще напише по мили пожелания под фотосите на момчето. 

Алисия харесва гаджето на сина си

Въпреки че е едва на 12 години, момчето върви по стъпките на баща си не само на футболния, а и на любовния терен. Синът на Божинов качи куп снимки с гаджето си, а родителката му Алисия не пропусна да хареса всяка от тях, както и да напише колко са сладки и няколко сърца. Николета Лозанова също не остана по-назад и тя сложи сърце под един от фотосите. Това предизвика лек смях след последователите на тримата, които коментираха, че Лозанова прекалява с милото си държание към двойката, както и Алисия към гаджето на сина си. Плеймейтката и фолк певицата буквално влязоха в надпревара коя първа ще хареса и ще пише под кадрите на влюбените деца. 

Ето какво написа 12-годишният Валери за Дария:

"Да имаш такова гадже като теб е сбъдната мечта. Не мога да си представя живота без теб и се радвам, че днес мога да ти кажа колко много те обичам. Бъди винаги моята единствена и съкровена любов! Сънувам те често, обичам те безкрайно, не спирам да мисля за теб нито миг. Бъди винаги най-красивото нещо в живота ми. Честит рожден ден! Имам най-прекрасното гадже на света, което всеки ден ме търпи и някак си все ми прощава за глупостите, които правя. Благодаря ти, че те има и че правиш всичко това за мен. Пожелавам ти най-прекрасните мигове на света да ги изживееш по най-добрия начин!На моето единствено и неповторимо гадже пожелавам най-вече здраве, след това много, много любов и не на последно място - много сбъднати мечти!".

Lupa.bg научи, че момичето се занимава с художествена гимнастика и дори е шампионка на Флорида. Тя е от Пловдив, но няколко години е живяла в слънчевия щат, а отскоро отново е в България. Семейството на момичето има добри финансови възможности, живеят в огромна къща в един от престижните софийски квартали. Алисия много харесва бъдещата си снаха и дори позволява на отрочето си да нощува в палата на бъдещите си сватове. 

Валери Божинов е лудо влюбен в Дария