Николета към Моника Валериева: Защо проституираш без мен?

Плеймейтката се сърди на колежката си, че бръмчи само с Андреа в Милано

Нещо за четене
11:24 - 28 Юли 2019
69314
Николета към Моника Валериева: Защо проституираш без мен?

Николета Лозанова се обиди, макар и на шега, на „колежката“ си Моника Валериева, че не я е взела със себе си на летен воаяж в Милано. Преди дни знойната дупничанка и фолкаджийката Андреа, прясно зарязана от боксьора Кубрат Пулев, отпрашиха за Италия, за да подивеят по женски.

Моделката и чалга изпълнителката публикуваха десетки снимки от престоя си в Италия, позирайки с разголени бедра и силно „накурвени“ от върха на катедралата в Милано, както и на други исторически забележителности.

За да се изфука пред аудиторията си, Моника Валериева даже пусна видео на живо от партито с Андреа в профила си в Инстаграм. Последва интересен въпрос-констатация от Николета Лозанова: „Олеле, проститурвате без мен“.

Николета Лозанова се разсърди, че Моника и Андреа "проститурват" в Милано, без да са я взели със себе си

Моника Валериева, а и самата Николета открай време са обвинявани, че практикуват най-древната професия. Естествено, двете отричат, но малцина вярват, че доходите са им от рекламна и модна дейност. При Андреа нещата стоят по друг начин, тъй като фолкпевицата изкарва добри пари от участия, с които няма проблем да финансира скъпите си екскурзии.

Андреа подобаващо "разгологъзена" на върха на катедралата в Милано

Моника Валериева се чекне боса на катедралата. Дали носи бельо?