Николета Лозанова : Бяхме "касови бележки" за българските лекари (СНИМКА)

Плеймейтката заченала инвитро в Турция

Изповеди
20:20 - 20 Март 2024
17989
Николета Лозанова: Бяхме "касови бележки" за българските лекари (СНИМКА)

Дългоочаквана и изстрадана се оказва рожбата на Николета Лозанова и Ники Михайлов. Това призна самата Николета в трогателен и стряскащ пост във Фейсбук.

Както "Уикенд" вече писа, двойката се радва днес на своята дъщеричка благодарание на инвитро процедура извършена в съседна Турция, където медицинското обслужване е на световно ниво. Медиците от южната ни съседка за пореден път даряват родна знаменитост с най-голямата радост в живота. Преди Николата, родителки с тяхна помощ станаха Ивайла Бакалова и Искра Донова. 

"Често си спомням за Коледата, прекарана в болницата, за фойерверките на Нова година, които гледахме с Николай от прозореца и за страха, който покриваше лицата ни...", пише Ни Ло. 

"За две години в България се наслушахме на диагнози и лечения. Уж най-добрите лекари, уж най-скъпите клиники, а за всички сме били просто „касови бележки“. Отношение, което може да срещнеш само в България. Ето защо мога да заявя публично, че аз обикнах Турция. Там срещнахме истинско разбиране и професионализъм.", искрено признава Лозанова.