Николета Лозанова: Чакам с нетърпение бебето!

Красавицата чукна 35 години, не поема никаква работа

Нещо за четене
21:10 - 02 Декември 2023
64376
Николета Лозанова: Чакам с нетърпение бебето!

"Не поемам работа в момента освен с хората, с които имам договори. Наслаждавам се на майчинството и чакам с нетърпение бебето. Освен това се занимавам постоянно с Никол, дъщеря ми, щастлива съм."

Това каза на рождения си ден в интервю за седмичника "Уикенд" най-успешната българска плеймейтка Николета Лозанова, която си е дала почивка, докато не роди. За да се пази, плеймейтката, която ще стане за втори път майка, дори не отпразнува 35-ата си годишнина с шумно парти и много гости, както винаги досега.

Николета Лозанова на модно ревю с дъщеря си. Красавицата, която преди дни навърши 35 години, очаква второто си дете, този път от Ники Михайлов 

"Обичам подаръци като всяка жена, но предпочитам сама да си ги набавям. Иначе казвам какво искам на приятелите ми, така и за тях правя", споделя красавицата пред най-големия вестник. За бебето вече всичко е готово, а таткото - футболният вратар Ники Михайлов, е на седмото небе от това, че за първи път ще му се роди наследник. Ники М. обсипва с внимание жена си, като се грижи тя да се храни здравословно и непрекъснато й купува бионеща.

Ако трябва да си спомни кой от рождените й дни е най-впечатляващ, Ни Ло е категорична: "Когато станах на 30 години". Тогава тя и Ники изкарват празника на остров Бали. Двамата са влюбени от години, а бебето, което чакат, ще е първото им общо. Николета има дъщеря от друг футболист - Валери Божинов. Момичето също с нетърпение очаква новото попълнение в семейството.

"Всички сме много щастливи. Ние сме едно голямо семейство, като включим и това на Ники", с усмивка заявява Николета.