Николета Лозанова иска 400 лв за гащи и сутиен

През ключалката
12:26 - 02 Май 2019
26402
Николета Лозанова иска 400 лв за гащи и сутиен

Плеймейтката Николета Лозанова усилено рекламира бельото, което продава, но без особен успех. В мрежата не спират да се показват прозорци, които ни подканят да си купим от сутиените и гащите на изкусителката, но малцина се решават да дадат солената цена, която иска футболната половинка. Проверката ни показа, че за комплект гащи и сутиен Николета иска 195 евро (383 лв), което е непосилна цена за повечето българки.

Новото бизнес начинание на Николета Лозанова включва доста изрязани и секси модели. При стартирането на своята линия бившата плеймейтка написа – „Когато не мога да открия най-доброто, то тогава аз самата го създавам!”.

Ни Ло пусна онлайн магазина си за бански костюми и бельо, които се доставят до целия свят. Сайтът и марката е естествено продължение на кариерата на Ни Ло в модните среди, а секси моделите са типично в неин стил. При старата на модната марка смуглата красавица бе убедена в успеха си, заради многото си фенове и последователи, но в момента въпреки агресивната реклама, поръчките от онлайн магазина са доста малко и тя по-скоро се провали с начинанието си.

„Много малко са жените в България, които могат да си позволят 400 лева за комплект сутиен и прашки, а тези с възможности биха заложили на много по-известни и престижни марки. Бизнес начинанието й не се оказа много успешно, но тя има достатъчно ресурси за да може да си позволи да работи на загуба още известно време, след което или ще въведе нови по-евтини модели или ще добави и дрехи на народни цени, но със сигурност няма да просъществува в този си вид”, коментират из светските среди.

Половинката на Валери Божинов - Биляна Дол удари едно рамо на бившата на футболиста, като дефилира с моделите й и засне няколко рекламни снимки по изрязаното бельо. Друга плеймейтка Златка Димитрова също се включи в налагането на Николетините гащи, но и нейната подкрепа не се увенча с успех.