Николета Лозанова отпразнува Великден в дома на Боби Михайлов

Плеймейтката вече е първа дружка с Мария Петрова, рекламира хляба на бъдещата си свекърва

Нещо за четене
16:02 - 24 Април 2023
5473
Николета Лозанова отпразнува Великден в дома на Боби Михайлов

Николета Лозанова посрещна Великден не на някоя екзотична дестинация, а в дома на бъдещите си свекъри Мария Петрова и Боби Михайлов. Плеймейтката публикува фотос от двора на палата, като в кадър се вижда и кучето на бившата гимнастичка, което е от породата ваймаранер. Семейството е изключително привързано към четириногия си приятел, който е вече на 3 години.

Разбира се, Николета не уточни, че се намира в „Бояна“, където е домът на спортното семейство, но „Уикенд“ разпозна градината на Мария Петрова, която също качи кадри от двора си. Никъде не се вижда дали Боби Михайлов е в къщата, или е натирен от жена си, след като стана ясно, че чака бебе от любовницата си. Перуката никак не харесва изборите на сина си Николай за снахи. Първо семейството не одобряваше Алисия, а след това и Николета. В последно време Лозанова е много близка с Мария Петрова и Бисера, която е по-голямата сестра на вратаря. От около година бившата гимнастичка върти пекарна с хляб и козунаци в центъра на София. 47-годишната грация държи своя собствена хлебарница. Мария прекарва все повече време там, отдадена на работата си, а новото рекламно лице на тестените печива е Ни Ло, която се фотографира с франзелите, гушнати до гърдите й. Родната плеймейтка се опитва да прилича на Моника Белучи от ролята й на Малена в едноименния италиано-американски филм.

Ни Ло се похвали, че е в дома на Боби и Мария

Предприемаческите интереси на спортната фамилия отдавна са предимно в производството на хлебни изделия. Не е тайна, че Боби заедно с жена си е собственик на хлебозавода в град Троян. Той произвежда над 30 вида хляб, 20 вида ръчно произведени пити, погачи, козунаци, кроасани и над 40 вида закуски. Сред екстрите са веган сладки, хляб без брашно и сладък салам. Завода за хляб и закуски в Троян съпругата на Боби Михайлов притежава чрез фирмата си „Троя 2002”. Сред съдружниците на Мария Петрова е Весела - дъщерята на прочулия се с прякора Банкера на Маджо висш БСП функционер Евгений Узунов.

Мария Петрова с любимото си куче. Фотосът най-вероятно е заснет от Николета Лозанова

Бутиковият магазин на Мария Петрова беше особено актуален покрай Великден, когато са били затрупани с поръчки, защото цените им са доста прилични и далеч от тези на Линда Петкова. Мария Петрова често посещава хлебарницата си, която вече е стабилно рекламирана от бъдещата й снаха.

Плеймейтката рекламира хляба и козунаците на гимнастичката

Дъщерята на плеймейтката от Караджово също е била в дома на бъдещите си доведени баба и дядо. Малката Никол, която обожава домашните любимци, публикува в социалните мрежи кадри с ваймаранера, който не се разделя с Мария.

Освен Николета, Никол, Ники Михайлов и Мария, в палата в „Бояна“ са били и Бисера и Живко Миланови, както и двете им деца. Те са посрещнали заедно Великден, като все още не е ясно дали Боби Михайлов също се е веселил със семейството си и най-после е приел Николета.

Припомняме, че вратарят и гимнастичката се ожениха на пищна церемония през 1999 г., а няколко месеца по-късно се роди и дъщеря им Елинор. Борислав има от първия си брак две деца – Николай и Бисера, които Мария Петрова отгледа като свои отрочета и те я обожават. Грацията години наред търпи изневерите на мъжа си, но новината, че секретарката му ще го дари с бебе направо я е съсипала, издават от обкръжението й.