Николета Лозанова призна за изневерите на Ники

30-годишният вратар е известен палавник

През ключалката
15:19 - 24 Май 2019
48803
Николета Лозанова призна за изневерите на Ники

Николета Лозанова с половин уста призна за изневерите на своята половинка Ники Михайлов. Преди дни плеймейтката написа прочувствена честитка за рождения ден на фризьора си – Венелин Кондаков, която започваше така:

„Днес рожден ден празнува мъжът, който ми е бил най-верен” и така почит потвърди, че любимият й вратар я е окичил с рога.

Според източници на Lupa.bg, Михайлов не се свени да кръшка на любимата си, като понякога дори прибягва до момичета на повикване. Очевидци ни изпратиха снимки на които се вижда как парти бус е паркирал пред сградата на БФС в Бояна. Източниците ни се кълнат, че от возилото са слезли няколко засукани момичета на повикване, които се отправили директно към Ники и няколко негови приятели, а после се усамотили и стаите на сградата, както и намиращият се там ресторант.

Парти бусът е паркиран пред сградата на БФС

Репортер на Lupa.bg установи, че охраната на базата на Българския футболен съюз, за чието построяване отидоха 10 милиона евро, не допуска простосмъртни до сградата и зорко следи всеки желаещ да прехвръкне през масивната ограда.

„Така е най-сигурно. Охраната отпред пази и може да му сигнализира ако отпред цъфне Николета. Тя няма как да го намери, ако той нареди на пазачите да я излъжат нещо и да не припари, докато той се труди над някоя мацка”, издадоха запознати.

Синът на Боби Михайлов се загаджи с Николета през 2005-а, точно година преди секс машината от с. Караджово да се окичи с титлата „Мис Плеймейт”. Изкараха няколко години заедно, като се разделиха заради изневяра на вратаря. Плеймейтката не успяла да прости креватните изпълнения на любимия си и двамата скъсаха.

Ники постоянно повтаря, че Николета е голямата му любов

Дали напук или по любов, но плеймейтката се омъжи за Валери Божилов през 2012-а. Бракът им обаче изкара едва три години, като НиЛо продължавала да „общува” с Михайлов-младши. По същото време, когато Лозанова бе семейна жена, вратарят официално бе гадже с фолк певицата Алисия. Двамата преживяха бурен любовен романс, който продължи повече от четири години. Връзката им започна със светски скандал и завърши по същия начин. Изпълнителката на „Запали” разбра, че футболистът я е окичил с рога точно с плеймейтката и не можа да забрави своеволията му.

30-годишният вратар е известен палавник и заради това Николета го дебне зорко да не ѝ кръшне, но плеймейтката не пропусна да намекне, че все пак най-верен е фризьорът й.