Николета Лозанова се събра с Божинов

Ники Михайлов аут от партито за рождения ден на малката Никол

През ключалката
20:15 - 03 Април 2019
25680
Николета Лозанова се събра с Божинов

Николета Лозанова се събра с бившия си мъж Валери Божинов, но само за ден. На 1 април екс съпрузите отпразнуваха шумно седмия рожден ден на дъщеря им Никол. Бившето семейство организира приказно парти и затвори цял клуб за да може малката принцеса и гостите й да не бъдат обезпокоявани от външни хора.

Биляна Дол, рожденичката Никол, както и екс съпрузите Валери Божинов и Николета Лозанова

Изненадващо, но на празника на Божинова не се появи гаджето на майка й Ники Михайлов. Татко й Валери Божинов доведе приятелката си Биляна Дол, както и синa си от връзката му с Алисия - Валери Божинов – младши. Фолк певицата също бе персона нон грата, точно като бившия си, който е настоящ на Николета – Ники Михайлов.

Никол и Валери Божинов-младши


Ако за Алисия е ясно, че е нежелана на рождения ден на щерката на Николета, то отсъствието на Ники от купона бе странно и събуди много въпроси. Той не пропусна да честити в мрежата празника на момичето, но не се появи в клуба. Според източници на Lupa.bg, Михайлов умишлено не е отишъл на партито. Той не искал да се вижда с двойния си баджанак Валери, както и със сина му, който отгледа докато бе гадже с фолк певицата.

Футболистът с дъщеря си Никол


„Водена от безграничната ми любов към Никол и желанието да й покажа, че чудесата не са мираж, а приказките ги пишем ние сами, вчера, по повод 7-яи й рожден ден,“написахме” една неповторима приказка, която сега ще ви “разкажем” в кадри...“, написа Лозанова в мрежата и представи снимков материал от бляскавото събитие. Партито се проведе в столичен клуб и премина под мотото „Никол в страната на чудесата“.

Специално наета фирма се бе постарала за пищната природна украса, като освен разнообразна растителност, имаше богато присъствие и на най-различни животински видове от папагали до змии. Кетъринг компания се погрижи за здравословното меню за малчуганите и техните родители.