Николета стопи 10 кила след раждането

Сексбомбата отбеляза, че въобще не е тренирала, за да се върне във форма

През ключалката
16:18 - 11 Юли 2024
6879
Николета стопи 10 кила след раждането

Николета Лозанова успя да стопи 10 кила след раждането само за 4 месеца. „След раждането отслабнах много бързо, но никога не съм спазвала никакви диети“, сподели царицата на инфлуенсърките, която смята, че слабеенето се дължи на гена й. Сексбомбата дори отбеляза, че въобще не е тренирала, за да се върне във форма.

Николета ни напомни, че тя е родила малката Борислава със секцио през март месец тази година. Дълго време плеймейтката криеше добрата новина, тъй като е имала лош спомен от миналото си раждане и отношението на медиите към него.

10 дни след появата на бял свят на Борислава Ни Ло сподели в социалните медии за епопеята около раждането, където разкри многото предизвикателства, през които е преминала бременността. „Аз и Николай искахме много дете, но съдбата имаше други планове. Близо 2 години в България не откриха какъв е проблемът, но смело ми назначаваха излишни терапии и процедури“, споделя Николета, която не е могла да забременее 2 години. Впоследствие е успяла, след като отишла в болница в Истанбул.

В момента Николета се радва на здравата си дъщеричка, която расте със светкавична скорост. Източници на „България Днес“ предават, че пловдивчанката не кърми малката. Вероятно това също й е помогнало да свали по-лесно килцата.

Снахата на Боби Михайлов направи още едно разкритие чрез намекване – ще има предаване с нея по Нова тв. „Съвсем скоро ще разберете. Ще има нещо много повече от интервю“, каза плеймейтката. От месеци върлуват слухове, че Ники М, Николета и Валери Божинов ще са главни участници в предаване с името „Мечтите се сбъдват“. Очаква се да се появи и бащата на Николай, бившият шеф на БФС Боби Михайлов.

Очакванията към шоуто са големи, защото освен всичко друго по план в него трябва да видим на живо и как Николета и Ники Михайлов вдигат сватба, както и всички приготовления за нея. Цялото суетене с избиране на рокли, костюми, торти, шаферки и всички свързани с това проблеми ще бъде детайлно проследено.