Нинова готова с листите до дни (СНИМКИ)

Фотоокото на Lupa.bg засече нарушаване на противоепидемичните мерки на среща на БСП шефката

Политика
17:21 - 15 Февруари 2021
2427
Нинова готова с листите до дни (СНИМКИ)

БСП е готова за парламентарните избори с комплект от предизборна платформа, план за управление и експертни листи, които обединяват младостта и опита. Това заяви лидерът на партията Корнелия Нинова по време на среща с работодателските организации, където бяха обсъдени приоритетите за предстоящия мандат:

"Утре приключват и областните съвети в цялата страна, които подреждат листите изцяло, така че ще сме готови още тази седмица с пълните листи. Листите ни стават богати и с капацитет от хора, които имат и политически опит, но имат и експертиза. Още тази седмица ще представим и платформата си в окончателен вид, така че ние тръгваме напълно готови вече в кампания за тези избори. Ръководството на БСП сме направили всичко възможно да дадем път на млади хора, но не можем и без опитните колеги, така че заедно като екип стоим добре". 

От кадрите на фоторепортера на Lupa.bg се вижда грубо нарушаване на противоепидемичните мерки по време на срещата, като маските или не се носят въобще, или са сложени под брадичката. 

Снимки: Lupa.bg