Нинова изригна към ПП-ДБ: Вие сте пералня и миялна на Борисов

Как световните лидери ще погледнат на България?, има отказ от национален суверенитет, отсече соцлидерът

Новини
12:35 - 26 Май 2023
4520
Нинова изригна към ПП-ДБ: Вие сте пералня и миялна на Борисов

Коалицията на омертата затвори дебата днес по уж най-важната тема - съдебната реформа, така че да не сте свидетели на това, което се случва. Смятате ли, че след изнесеното от Василев и се оказа неманипулирани записи от службите, а онлайн заседание, че след това можете спокойно да продължите дебата днес в зала, сякаш нищо не се е случило, попита соцлидерката?

Смятате ли, че ситуацията е същата, както от преди половин час. От тези записи става дума за отказ от национален суверенитет, за кулминация на паралелната държава и задкулисието, овладяло България. Става дума за скрити договорки на коалицията на имунитетите, та ги нарекохме коалиция на омертата. 

Какво се чува от записите - абсолютен международен скандал. Участниците в Г-7, Урсула фон дер Лайен гледат на факта, че носителят на мандата публично обявява, че са оказвали натиск за правителство. Как ще гледат тези световни лидери на мандатоносители и на ГЕРБ-СДС. Това са поредните 10 черни точки за България. 

Как ще гледат на обяснението - ще ви пуснем в еврозоната, но някак да нарушим правилата?, възмути се Нинова. не отговаряте, но измислете как да заобиколите, продължи Нинова. 

После да не кажете, че някой друг иви е виновен и че има сили против еврото, които не били евроатлантически. Вие, евроатлантиците съсипахте евроатлантическите идеи и ценностите на ЕС, атакува шефката на БСП.  

Изречението "сменяме службите", съгласувано с чуждите посолства - това е отказ от национален суверенитет и предаване на държавата на чужди интереси. Нинова изрази остро възмушение от лидера на ДБ Христо Иванов. Коалиция на имунитетите, шокирана съм от Христо Иванов - да измисли комисия, която 6 месеца ще тупа топката, за да се направи конституционна реформа през това време, която да махне Гешев. А твърдението, че "само ние може да го изперем" Борисов? Какво става с вас, бе, хора?, попита на висок тон председателката на БСП. Вие станахте пералня за Борисов, и миялна на мръсните ръце, които ще пипат конституцията, да използвам думите на Гешев, надигна още градусите Нинова.

Ако пуснем народа, както иска, ние ще сме до 7-10 процента, цитирам Петков. Ето го, ако има истинска народна воля, а не пипате машините и флашките, ще сте между 7 и 10 процента. Тази манипулация на вота на народа трябва да бъде прекратена, отсече Нинова.    

Ние сега да вземем да се коалираме и да направим Възраждане първа сила. Възраждане, участвате ли в този заговор?, попита соцлидерката хората на Костадинов.