НКП на Левски: Г-н Мажоритар, настояваме срещата да бъде открита!

Искаме достъп до срещата да имат всички медии и конкретно флагманът на свободната журналистика Валентин Грънчаров, призовават привържениците

Спорт
17:43 - 18 Декември 2023
2288
НКП на Левски: Г-н Мажоритар, настояваме срещата да бъде открита!

Националния клуб на привържениците на Левски отговори на поканата на мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков за среща на 21 декември.

Ето какво написаха от НКП на Левски:

"Над 10 активни регионални структури на "Националния клуб на привържениците на Левски" от цялата страна поканиха официално Мажоритаря на ОТКРИТИ срещи с местните Левскари, на които той лично да обясни какво е състоянието на "ПФК Левски" след напускането на Мъри, предшествано от отстраняването на Ивков и Ганев.

Поканите съвпаднаха с посещението на същия този Мажоритар в 2-3 града, където с плоски блъфове пързаляше наивна и предварително селектираната публика да си купи "незаконни" акции на петорни цени.

На поканите Мажоритарят отвърна с контрапокани фенклубовете да излъчат по двама-трима представители и да ходят на среща в клубния офис. Много по-лесно е да изстреляш двама-трима в орбитата и те оттам да обясняват на останалите какво светло бъдеще ни чака, отколкото да се изправиш пред хората и открито и честно да говориш за проблемите на клуба.

"Управленският титан" начело на "ПФК Левски" днес предприе същата маневра в отговор на поканата на "НКП на Левски" към него след последната му изявява, която протече в компанията на двама служители на генералния спонсор. А именно за среща ОТКРИТА и пред медиите.

И още нещо смехотворно: Срещата, пише Мажоритарят, щяла да се снима от клубната телевизия. Да, но ние си спомняме, че служители на "ПФК Левски" цензурират критични мнения към ръководството в социалките на "ПФК Левски", така че нямаме доверие в обективното отразяване на среща в подобн формат.

Затова, г-н Мажоритар, ние ще се отзовем на посочената дата в конкретния час на Герена. Очакваме и хората, които имат желание и възможност да те чуят и видят на живо какво имаш да ни кажеш също да се отзоват на поканата.

Ще настояваме достъп до срещата да имат и всички медии и конкретно флагманът на свободната журналистика Валентин Грънчаров", написаха НКП на Левски.