НКП на Левски пак простее: На "Армията" са шепа селяни в центъра на София

Малко, но за сметка на това ограничени и оперирани от креативност поддръжници на Гриша Ганчев, злобеят сините

Спорт
12:11 - 15 Август 2022
2960
НКП на Левски пак простее: На "Армията" са шепа селяни в центъра на София

Феновете на Левски от НКП (Национален клуб на привържениците) не пропусна да излее злобата си, все едно това ще промени резултата от загубата им от Хамрун Спартанс в евротурнирите. 

В официалната страница на НКП във Фейсбук беше публикуван текст, който по всяка вероятност е измислен и писан от третокласник в помощно училище. 

Ето и писането, озаглавено "Шепа селяни в центъра на София":

"Отново пред шепа заблудени игра "евробоецът" Литекс-София. На арената с химически тоалетни отново само Левски им беше в устата. Малко, но за сметка на това ограничени и оперирани от креативност поддръжници на Гриша Ганчев и неговия проект. 

Като казваме малко сравняваме с посещаемостта по време на мачовете на дублиращия тим на Левски, защото всяка друга съпоставка е нелепа.

Ловешкият хибрид е запазил характерната чорбарска омраза. Това усещане им е познато, винаги очите им са били вперени в Отбора на народа и неговата велика публика. 

Публика, която преподава и преди, но още по видно след завръщането на Станимир Стоилов.

В интерес на истината припознавачите винаги са били зле, но чак такова чудо не е било. Изглежда във всеки мач са с наказание "лишаване от домакинство".

На ниво публика сме сами със себе си! Следващият спектакъл на "Георги Аспарухов" е срещу новака Хебър. Този Левски заслужава абсолютна подкрепа и я получава!".