НЛО фучи край атомна подводница

За неидентифицирания обект от 90-те години разказва американски учен

Мистика
10:54 - 08 Декември 2022
5115
НЛО фучи край атомна подводница

Неидентифициран подводен обект преминава с огромна скорост покрай атомна подводница. Тази необичайна среща в морските дълбини се случва в края на 90-те години, но едва сега се разкрива от учен, който е служил на борда на атомната подводница USS Hampton.

Според Боб Макгуайър скоростта на неидентифицирания подводен обект (НПО) е била по-голяма от скоростта на звука. Ученият разговаря с пилоти и други експерти по въпросите на скоростта, които потвърждават, че движението на НПО е било твърде необичайно и твърде бързо за съществуващите на Земята техонологични възможности. Освен това Макгуайър изтъква, че в по-голяма част от случаите на докладвани НЛО някъде по земното кълбо обектите са забелязвани близо до водни басейни.

Например разсекретени и известни вече видеоклипове на НЛО, летящи над кораби на ВМС, са заснети край бреговете на Съединените щати. Видеоклип, публикуван от изследователя на НЛО Джеръми Корбел, показва как обектът леко потъва в океана, без да прави пръски, докато навлиза в морските води. Много изследователи смятат, че извънземните цивилизации се крият от хората под водата, където имат бази.

Други любители на темата за нечовешко присъствие на Земята смятат, че НЛО принадлежат към най-древните цивилизации, които са постигнали технологично съвършенство и са се скрили от хората. Факт е, че през последните няколко години разбирането за феномена НЛО се промени значително. Хората вече не гледат на НЛО като на мистика. Сега дори НАСА и Пентагона изучават НЛО.