НЛО като пура лети над Багдад (ВИДЕО)

Снимките са направени от американски шпионски дрон

Мистика
10:14 - 09 Март 2023
4129
НЛО като пура лети над Багдад (ВИДЕО)

Удължен цилиндричен предмет с формата на пура е заснет над Багдад. Според световните медии черно-белите снимки са направени от шпионски самолет над Ирак.

Обектът е наречен The Baghdad Phantom и е прихванат над иракската столица от камера на американски дрон през май 2022 г. Предполага се, че Военно-въздушните сили на САЩ го класифицира като UAP (неидентифициран въздушен феномен) поради специфичните му характеристики като липсата на крила или други очевидни летателни средства.

Изображенията са публикувани от представящите се за журналисти и станали популярни в интернет с темите за извънземни Джеръми Корбел и Джордж Кнап.

„Това, което ние с Джордж открихме, са кадри от безпилотно летателно устройство Reaper над зоната на активни бойни действия. Кадрите показват неизвестен и различен обект, който от нашите ВВС е обозначен като неидентифициран въздушен феномен. Обектът явно няма повърхностно управление на полета, традиционен реактивен двигател и по всичко личи, че е по-студен от обкръжаващата го среда“, казва Корбел пред Mail Online.

Във видеото Корбел и Кнап обсъждат изображенията подробно: