НЛО лети над Куба (ВИДЕО)

Мистериозното „нещо“ е снимано още през 2019 г.

Топ
12:42 - 07 Август 2023
4682
НЛО лети над Куба (ВИДЕО)

През 2019 г. местен жител на квартал Серо в кубинската столица Хавана случайно снима странен обект и видеото бързо се превръща в сензация. Уникалните кадри показват НЛО с огнен двигател и странно въртеливо движение.

Видеото е публикувано в интернет. Някои ползватели го сравняват с култовия филм „Денят на независимостта“, като отбелязват сходството в дизайна и формата на обекта с космическите кораби, които се виждат в лентата. Видимият атрибут на това НЛО е мистериозен огнен двигател, който променя интензитета на сиянието в процеса на наблюдение.

В определен момент огненият двигател започва да се върти, превръщайки целия обект в искряща огнена топка в небето. След това пламъкът утихва, образувайки въртяща се линия от пламък.

Тази спираща дъха и необичайна гледка озадачава зрителите и повдига много въпроси за произхода на това мистериозно НЛО.

Мистериите обаче не свършват дотук. Видеото е заснето от местен жител през 2019 г., но наскоро се появява отново в интернет благодарение на кубинския журналист Хуан Мануел Као, който споделя сензационните кадри в своя канал. Според Хуан Као това е феномен, подобен на НЛО.

Кадрите привличат вниманието и на бивш офицер от американското разузнаване. Полковник Октавио Перес предполата, че обектът може да е оборудван с антигравитационна система, като е твърде вероятно кадрите да показват извънземен разузнавателен самолет с напреднала технология.

Въпреки разнообразието от версии в интернет, истинската природа на това мистериозно НЛО остава загадка.