НЛО прави доставки до Луната

Нещо за четене
22:43 - 19 Май 2021
7113
НЛО прави доставки до Луната

От няколко дни мистериозни кадри в платформата за видеосподеляне показват как неидентифициран обект пуска друг обект на повърхността на Луната. Привържениците на теориите за живот извън Земята изказват предположение, че става въпрос за документиран факт на взаимодействие между НЛО и някакъв земен обект, достигнал лунната повърхност.

Това не е първото видео, което показва неидентифициран летящ обект близо до Луната. Повишеното внимание към кадрите се дължи на това, че космически кораб пуска някакъв доста голям обект на повърхността на земния спътник. НЛО витае над район, наречен Студено море и още по-точно - над кратера Аристарх. Диаметърът на кратера е приблизително 40 километра, а НЛО-то е с подобни размери.

Струва си да се отбележи, че като правило НЛО се движи по определена траектория. Тя наподобява движението на орбитален самолет. Изглежда сякаш вибрира неподвижно над Луната, но в същото време се върти около оста си. Най-вероятно гравитацията не действа върху неидентифицирания обект.

Изследователите все още не могат да разберат какво е доставило НЛО-то на Луната, тъй като видеото ясно показва, че някакъв товар се пуска на повърхността на земния спътник. От видеото са установени точните координати, над които се задържа неизвестният космически кораб.