НЛО си хареса гараж в Мексико

Снимки на летяща чиния правят фурор в Мексико

Мистика
08:34 - 19 Септември 2022
5131
НЛО си хареса гараж в Мексико

Висококачествени снимки на НЛО, летящо над гараж, предизвикаха голям фурор в Мексико. След като станаха популярни в мрежата, те бяха показани по националната телевизия, съобщава Daily Star. Снимките са направени от Хуан Мануел Санчес, който казва, че се опитвал да заснеме приближаващата буря със смартфон си и случайно забелязал обекта.

Ясните снимки с висока разделителна способност показват „летящата чиния“, която се носи срещу тъмни облаци. На снимката ясно се вижда дисковидната форма на неидентифициран обект. Разбира се, има много скептици, които настояват, че снимките са монтаж. Други смятат, че това е природен феномен, непознат на науката.

Хуан е убеден, че е снимал НЛО, което и заявява пред телевизионните репортери. Твърденията са подкрепени от съпругата му и един от колегите му, които също виждат мистериозната чиния в небето.

Хуан признава, че е бил шокиран, когато забелязал странния обект. Той съжалява, че не е заснел обекта на видео, тъй като камерата му е била настроена в режим за неподвижно изображение. Мъжът разказва пред RDTV:

„Беше точно над тази къща над кабелите. Жалко, че не можах да направя видео. Работехме навън в цеха, когато видяхме много тъмни облаци. Когато започнахме да наблюдаваме обекта, той беше на едно място и не се движеше, а след това, когато направих втората и третата снимка, той започна да се движи нагоре. Приличаше на диск. Когато превключих телефона си на видео режим, обектът вече беше изчезнал“.