НЛО вече не се крие

Над 15 случая са докладвани от пилоти на търговски полети в САЩ

Мистика
16:15 - 24 Октомври 2022
5714
НЛО вече не се крие

Американски пилоти на повече от 15 търговски самолета настояват, че са се натъкнали на неидентифицирани летящи обекти (НЛО) във въздушното пространство на САЩ през последните седмици. Според изследователя и телевизионен оператор Бен Хансен пилотите са обяснили, че наблюденията са извършени за период от седем седмици. Във всички случаи са наблюдавани светещи въздушни обекти.

НЛО се виждат във въздушното пространство от Средния Запад на САЩ до Западния Пасифик. Това обаче не били обикновени НЛО. Съобщава се, че обектите са извършвали нетрадиционни въздушни маневри в затворен кръг. Някои пилоти ги сравняват със състезателни автомобили от Формула 1. Всички тези наблюдения пилотите са докладвали на ръководителите на полети. Не е известно обаче да са провеждани официални разследвания.

Любопитна поредица от наблюдения се случва през август 2022 г. Частният реактивен самолет Gulfstream 650, командван от бившия пилот на F-18 от ВМС Марк Халси, придружаван от втори пилот, лети от Флорида до Хавай. Над Лос Анджелис пилотите наблюдават от 4 до 7 ярки обекта на височина до три и половина километра. Обектите са извършвали хаотични маневри.

Изкуствените самолети очевидно не могат да извършват подобни екзотични маневри. Това, което пилотите най-вероятно са видели, не е земна технология. Това е единственото, за което са мислили пилотите в тези моменти. Въз основа на странните маневри на НЛО-тата и скоростта, която показват, никой от пилотите не смята, че те са конвенционални самолети.

Няколко седмици след инцидента над Лос Анджелис започват да се появяват подобни съобщения за наблюдения на НЛО. Търговските пилоти предоставят повече информация за своите наблюдения и с тази информация се пълнят социалните мрежи.