Нойзи се изложи за рождения ден Мария Игнатова

Ивайло Цветков се сети да честити празника на любимата си вече след като слънцето беше залязло

Нещо за четене
12:33 - 27 Септември 2022
37670
Нойзи се изложи за рождения ден Мария Игнатова

Известната блондинка Мария Игнатова вчера чукна 43 лазарника. Бившата на Рачков и настояща съпруга на Ивайло Цветков - Нойзи е посрещнала празника си в тесен кръг, защото знаем, че половинката й не си пада по шумотевиците. Нойзи е доста странен в поведението и мнозина не могат да разберат какво общо имат двамата с Игнатова.

Дами в мрежата поне очакваха някаква романтична проява на Нойзи към видимо влюбената в него Мария, но такава нямаше. Напротив - той се сети да й честити празника вече след като слънцето беше залязло. А и го направи по възможно най-сухия начин.

"Честит рожден ден и честит ни юбилей, мон амур!" - това беше всичко, което Нойзи написа, като дори не сложи едно сърчице от кумова срама, а само две чаши, вдигащи наздравица.

На всичко отгоре снимката, която той публикува, е черно-бяла и на нея изпъкнат видимите белези на времето по лицето на Игнатова. На кадъра тя отново изглежда по-влюбена от двамата - прегърнала е Ивайло и го целува, но по бузата й се виждат доста "браздички".