Нокаутираният Кубрат П. обяви, че в спорта имало и малшанс (СНИМКИ)

Новини
23:23 - 14 Декември 2020 (обновена)
10431
Нокаутираният Кубрат П. обяви, че в спорта имало и малшанс (СНИМКИ)

„Доста топло посрещане. За мен в крайна сметка това е загуба и не очаквах подобно посрещане. Нормално е да има интерес, но не очаквах такова посрещане. Яд ме е, че не победих".

Това бяха първите думи на Кубрат Пулев след завръщането му на родна земя след мача с Антъни Джошуа тази вечер. "Не обичам да се оправдавам. Приемам минусите за мен, загубата си е моя. Това е. Това в крайна сметка е само един спорт", категоричен бе спортистът.

Никой от посрещачите не намери за уместно да го попита дали смята да удържи на обещанието си да дари половината от високия си хонорар за медиците на първа линия, както тържествено обеща преди няколко месеца.

По думите на Кобрата, ако е бил по-добре подготвен, е можел да победи. "В бокса един-единствен удар решава всичко. Печелим, губим, в спорта има и малшанс", заяви Пулев.

Ситуацията с кантара преди мача Кобрата коментира така: "Много български журналисти не бяха допуснати. До последно воювах за това. Може би на кантара чухте какви думи каза срещу мен, въпреки всичко подходих с респект. Това е бокс тежка категория и съжалявам че нашата нация не е толкова боксова, но тези неща са нормални". 

Българинът е категоричен, че не е казал нито една лоша дума срещу съперника си Антъни Джошуа, въпреки че той твърди обратното. "Казах му да не ме докосва и че не обичам да ме пипа. Приемаме, че аз съм виновен за ситуацията на кантара. Обичам да съм виновен, кефи ме", заяви Пулев. 

Той се завърна заедно със своята бивша/настояща приятелка Андреа, а на летището в София бе посрещнат с цветя и гайди.

Снимки: LAP.bg