Нора Недкова се фука с нокти

Плеймейтката се завърна от Италия

Мода
14:42 - 10 Октомври 2019
7304
Нора Недкова се фука с нокти

Плеймейтката Нора Недкова демонстрира сексапил и изящен маникюр на светско парти в столичен салон. Колоритната риалити фурия уважи събитието на личната си маникюристка Ана Цветкова. За ивента тя дотърча от Италия, където преди дни посрещна рождения си ден. Маникюристката разкраси ръцете на варненката в нюд нюанс, видя Lupa.bg.

Под майсторството на Цветкова, която е носителка на редица отличия в бранша се подлагат и други актуални плеймейтки. Сред тях са Меги Бадер и Жанет Осипова. "

"Момичетата освен ослепително красиви, могат да се похвалят и с безупречен стил и усет за естетика. Предпочитат семпли пастелни цветове и ненатрапчиви декорации”, разкри пред нас Ана, която е сред отличниците на редица международни фестивали.

По повод откриването на новия салон от веригата Nails Club BG се появиха фолк певицата Дебора и младата актриса и певица Велислава Костадинова, която познаваме от лентата “12 А” и песенния конкурс “Пирин фолк”. Внимание привлече и сексапилната брюнетка Михаела Стоичкова, която е сред претендентките за “Мис Плеймейт” тази година.