Нора Недкова се върна при Стоте манекенки

През ключалката
12:40 - 25 Септември 2019
13603
Нора Недкова се върна при Стоте манекенки

Нора Недкова отново се е върнала при серийния любовник на моделки - бизнесмена Христо Сираков, познат повече като Стоте манекенки. Красавицата и плейбоят имаха няколкомесечна връзка, но после се разделиха, след като русата варненка не успяла да си намери друг богат любовник, решила да се върне при старата си любов Ицо, научи Lupa.bg.

Недкова, която е доста премерена в публикациите си в мрежата напоследък, но този път не пропусна да се похвали. Богати трапези от гръцки таверни и приказни гледки от плаване с яхта заливат профила на моделката. Самата тя признава неведнъж, че със Сираков са изключително близки и дори се похвали с фотоси.

Ицо 100-те манекенки е известен ценител на женската красота. Смята се, че през леглото му са минали десетки призьорки от конкурса на „Плейбой”. Последно Христо спеше с Анна-Мария Чернева, която не успя да се окичи с короната на „Мис Плеймейт” 2017 и остана втора. Аферата им изкара едва няколко месеца и бившият на Ирен Онтева се ориентира към победителката Нора. Секс бомбата официално се води без гадже, но спи неангажиращо с популярни мъже, завистливо мълвят конкурентки-златотърсачки.