Носовете на Петканови ги закопаха

Нещо за четене
13:40 - 31 Януари 2022
4280
Носовете на Петканови ги закопаха

Новите носове на Александра и Даниел Петканови им изиграха лоша шега и буквално ги закопаха. От известно време семейството няма никакви реклами, освен спортен бранд, с който имат сключен годишен договор за платено партньорство.

Петканови, които отново са в обтегнати отношения и са пред развод, споделят снимки от ежедневието си, но вече не ни промотират прахове за пране, козметика и мобилни телефони, от които са „много доволни”, защото са взели някой лев за хвалебственото видео или снимка, пише "Уикенд". Рекламите им секнаха малко след като се подложиха на операция на носовете си в турска клиника. Семейството се оперира на аванта, като дори получи солиден хонорар за рекламната операция. След интервенцията последва хейт от страна на феновете им, които ги разкритикуваха, че са прекалили и вече простотиите им идват в повече. Алекс, която на ден промотираше между 5 и 10 артикула, постепенно намали бройката на рекламните снимки. От началото на годината моделката няма никакви проходи от работата си като инфлуенсър.

„Добре че купиха апартамента, сякаш е знаела, че ще залязат. Дано са изплатили по-голямата част от дома си, че иначе не знам какво ще правят”, коментират ги последователите им.

Даниел също не ни препоръчва нищо, което да си купим, поне от месец. В някои дни откритието на Милен Цветков не споделя нито едно стори, нещо, което не можеше да се случи преди година, когато семейството беше супер ангажирано с работа и не отказваше ангажименти.