Нова мода: Антоанета Цонева отсвири предизборното кебапче, черпи с ашуре

Ако тръгне кампания с кето мъфини в Меден Рудник, ще си изкарат боя, подигра се бивш син лидер

Новини
15:10 - 20 Септември 2022
4591
Нова мода: Антоанета Цонева отсвири предизборното кебапче, черпи с ашуре

Желязната лейди на ДБ Антоанета Цонева събра симпатизанти в колоритното градче на Западните Родопи – Сърница. Дясната активистка прояви въображение и реши да почерпи местните с известния ориенталски специалитет домашно ашуре.

Цонева размени сладка приказка с местните и обясни, че хората са недоволни, че нито един големец не идвал на тяхна територия.

С необичайната инициатива обаче Цонева стана обект на прицел на иронични десни. Бившият син лидер Борис Марков пусна доза седесарски сарказъм към някогашните партньори на сините.

Антоанета Цонева извади тежката артилерия и удря директно в сърцето избирателя. Черпи с ашуре на площада в Сърница. Това може да обърне хода на кампанията и е много смело. Защото, ако започне кампания с кето мъфини в Меден Рудник например, много е вероятно да ги набият целия екип за лигавщини още с анонса, подразни хората на Христо Иванов Марков.

Това с ашурето в Сърница е много мислено, не е ей така халтурка какво да сготвим. Кебапчета е едно, ашуре е нещо коренно различно. Кебапчето е грозно, ашурето е финес!, подигра се на предизборната кулинария на ДБ бившият шеф на сините.