Нова певица от клана „Кацарови“ се впуска в „Гласът на България“

Жаклин Костадинова е сред кандидатите за слава в новия сезон на музикалното шоу

Нещо за четене
12:05 - 11 Юли 2024
181568
Нова певица от клана „Кацарови“ се впуска в „Гласът на България“

Продуцираната от Теди Кацарова млада певица Жаклин Костадинова е сред кандидатите за слава в новия сезон на музикалното шоу „Гласът на България“, което тази есен се завръща с 11 сезон в ефира на bTV, научи Lupa.bg.

Младата надежда, която е едва на 15 години, още от малка пее в детски хор, а по-късно започва подготовката си и за солов изпълнител. На девет години момичето се явява в телевизионния формат „Нова звезда“ на Слави, където определено впечатлява журито, част от което е и самият Трифонов. През годините Жаки се явява на множество конкурси и фестивали, от които печели редица награди. Осмокласничката от бургаската Немска гимназия не искала да учи в музикално училище, а вместо това е тръгнала по по-дългия път и труден път, като сама изгради свой собствен почерк и стил.

Певицата Теди Кацарова помага на Жаклин да сбъдне мечтата си, като лично продуцира дебютния ѝ сингъл „Една звезда“, облечен в стилен черно-бял видеоклип. Именно дъщерята на легендата Силвия Кацарова е написала музиката към парчето, в колаборация с Дони Генов. През април 2022 г. Костадинова стана носител на приза „Цветен камертон“ в Сливен, а същата година заема и трето място на ХХ юбилеен Международен детски музикален фестивал във Витебск, Беларус. През 2023 г. Жаки спечели и три награди Гран при. Дали ще впечатли и журито на „Гласът на България“, ще разберем съвсем скоро.