Нова тенденция за красота: Естествено сива коса

Сара Джесика Паркър не боядисва косата си за ролята на Кари Брадшоу

Стил
14:46 - 20 Юли 2021
5141
Нова тенденция за красота: Естествено сива коса

В Холивуд напоследък набира популярност  нова тенденция за красота: известни актриси отказват да боядисват косата си в полза на естествената сива коса. Преди няколко седмици Анди Макдауъл, която сме свикнали да виждаме с луксозни кафяви къдрици, излезе на червения килим на филмовия фестивал в Кан със също толкова красива побеляла коса. Сара Джесика Паркър реши да подкрепи тенденцията. Фотографи са я забелязали на  снимачната площадка на продължението на „Сексът и градът“ с благородна сива коса.

Папараците „хванахли“ актрисата първо на снимачната площадка, а след това на обяд с приятели. И в двата случая е очевидно, че дори ролята на Кари Брадшоу не я принуждава да промени цвета на косата си. 

За феновете на легендарния сериал не винаги е лесно да приемат свързаните с възрастта промени на героините: за съжаление коментарите в социалните мрежи са предимно за годините на актрисите. Да се ​​надяваме, че поне примерът с любимите им героини ще помогне на жените по света да приемат факта, че израстването е нормално и няма нищо срамно в сивата коса и бръчките.