Нова тв пуска Рачков срещу Цитиридис

Топ
14:02 - 15 Януари 2021
9487
Нова тв пуска Рачков срещу Цитиридис

След като мрежата завря от уволнението на Рачков, става ясно, че Маги Халваджиян наистина готви ново шоу. Продуцентът има специален план за комика - вместо да води със Зуека "Като две капки вода", да поеме онова собствено шоу с много фойерверки, майтапи и гости, за което се заговори още през миналата година, пише в последния си брой в. „Уикенд”.

Очаква се то да бъде на гърба на Николаос Цитиридис по Би Ти Ви. Така от Нова телевизия директно ще стрелят в конкуренцията, защото младокът надали ще успее да конкурира Рачков, ако са в един и същи часови пояс.

Бъдещето на Нико в bTV и без това виси на косъм, а щом ще трябва да се изправи срещу господаря на ефира, положението хич не е розово. Зрителите бяха ясни - искат да гледат Рачков. Те гръмогласно изразиха недоволството си, че той няма да се завърне в "Капките" и някои заявиха, че въобще няма да гледат предстоящия сезон, щом няма да е с него.

Други пък изтъкнаха, че отминалият втори сезон на "Маскираният певец" също е пострадал от липсата на Рачков, независимо, че на пръв поглед Геро се представи достойно редом със Зуека. "Без Рачков "Капките" няма да са това прекрасно шоу, което е, когато той е там! Обзалагам се, че ще загуби досегашната си многобройна аудитория, ако Рачков и Зуека не са водещите. Както стана с "Маскираният певец" в прочем", предупреждават Халваджиян феновете.