Новата „Мис Силикон“ заработва като компаньонка

Екатерина Маринова се рекламира в сайт за платена любов, изтри обявата си след приза

Нещо за четене
17:31 - 29 Август 2020
29308
Новата „Мис Силикон“ заработва като компаньонка

Новоизбраната победителка в конкурса „Мис Силикон“ 2020 Екатерина Маринова се оказа сред най-оборотните компаньонки във Варна. Дни след като тунингованата блондинка бе коронована, нейни врагове извадиха наяве и основното й занятие.

Екатерина е заработвала като компаньонка във Варна, а от обявата й в сайта за секс услуги „Топ ескорт“ става известно, че тя прибира по 150 лева на час и че предлага разнородни XXL услуги. Екатерина се рекламира от 2018 г. като компаньонка и макар да не е публикувала снимка на лицето си, а само на тялото си, клиенти я разпознаха като новата „Мис Силикон“. Веднага след като историята започна да се разпространява в социалните мрежи, Екатерина изтри рекламните си карета в сайта за платена любов.

Екатерина изтри секс обявите си, след като стана "Мис Силикон" 2020.

Иначе блондинката бе представена като козметичка на пошлото шоу „Мис Силикон“, провело се във Варна. От публикувани снимки от втрещени гости на целуитното представление се видя, че всички дванайсет участнички тресат паласки на пластове, а бедрата им са набръчкани като „на слон коляното“.

Екатерина Маринова не е първата компаньонка, сдобила се с приза „Мис Силикон“. Две бивши призьорки – Джулиана Гани и Гергана Райчевдка, лъснаха по делото за простутиция, водено срещу Даниел Бурджиев – Дани Обувката. Според съдебни документи от процеса, Джулиана и Гергана са били сред 30-те компаньонки, които Дани Обувката е пращал на заможни клиенти. Джулиана прибирала по 1 500 лева на вечер, а Гергана – 1 200, като половината пари връщали на сводника си.

Джулиана Гани също проституираше, преди да арестуват и осъдят сводника й Дани Обувката.