Новата панелистка от „На кафе“ крие развод

Лора Капустина се е вкопчила в кучето си, порода пудел

Нещо за четене
15:56 - 17 Септември 2024
2496
Новата панелистка от „На кафе“ крие развод

Преди дни започна новият сезон на „На кафе“. На старта на шоуто Гала представи новото попълнение в екипа – 32-годишната инфлуенсърка и кулинарен талант Лора Капустина. Красивата брюнетка, позната на мнозина от участието си в кулинарното предаване „Мастършеф“, уверено стъпи в студиото и веднага предизвика дискусия сред зрителите.

Лора Капустина е родом от Варна, по-точно от квартал „Аксаково“. Макар че част от живота ѝ е преминал в Добрич, в момента Лора е намерила своя нов дом в София. Животът ѝ в столицата е изпълнен с нови възможности и предизвикателства, а най-голямото ѝ щастие в момента е малък пудел, с който прекарва голяма част от времето си. Красавицата се е вкопчила в животното след развода си с Иван, с когото вдигнаха сватба преди две години, когато и двамата имаха юбилей и навършиха 30 лазарника.

В началото на тази година обаче всички снимки на двойката изчезнаха от социалните мрежи. Така последователите й заподозряха, че се е развела. Самата Лора не иска да говори по темата и крие разпада на брака си. Капустина не е словоохотлива за личния си живот. Още по време на щастливия си личен живот не й допадаше да я питат за Иван и за деца.


„Когато почнат близки, приятели: „Вие кога ще имате дете?“, това за мен е много силно навлизане в личното пространство. Ние за момента сме избрали да нямаме дете, надявам се един ден да нямаме проблеми, но има познати, които са имали репродуктивни проблеми, и знам колко ги боли жените от този въпрос. Аз самата се въздържам да го задавам на други жени, защото не знам каква е тяхната ситуация. Имам познати, за които съм виждала просто през какво преминават и как привидно позитивно отправен въпрос всъщност носи вълна от разочарование след това и аз не бих искала никой човек, когото обичам, да нараня с такъв въпрос“ – скастри последователите си в социалните мрежи преди време Лора.

За Лора животът не е само работа и кулинария. Тя обожава да прекарва време в Кучешкия парк зад НДК, където се разхожда с любимото си куче. Сутрините ѝ започват с топла чаша лате и добра книга, а следобедите често включват дълги разходки и уютни вечери вкъщи. Лора е влюбена в света на изкуството и комбинира страстта си към фотографията и кулинарията в блога си. В „На кафе“ Лора замени моделката Ромина Тасевска, която сега е водеща на предаването „Съдебен спор“. Досегашните панелисти Кристина Патрашкова, Юлиан Константинов, Дарин Ангелов и Георги Блажев ще продължат да се радват на познатото си сътрудничество с новата си колежка, която не крие, че е непостоянна. „Понякога кипя от енергия и идеи и ми се иска да имах поне шест ръце, за да мога да свърша всичко, което искам. Ентусиазирам се бързо, но понякога също така бързо се изпарява и желанието ми.“