Новата водеща на „Тази събота и неделя“ милионерска изгора

Бесте Сабри детронира Жени Марчева и Диана Любенова

Нещо за четене
18:45 - 28 Септември 2023
22813
Новата водеща на „Тази събота и неделя“ милионерска изгора

Новата водеща на „Тази събота и неделя“ Бесте Сабри се оказа милионерска изгора. 27-годишната репортерка, която детронира Жени Марчева и Диана Любенова от предаването им и прави шеметна кариера в Би Ти Ви, живее на семейни начала с богат бизнесмен. Двамата с Борислав са заедно от няколко години, но избягват да натрапват връзката си в публичното пространство.

Бесте и любимият й все още нямат сключен брак, нито пък наследници. Красавицата от Шумен и бизнесменът обитават луксозен апартамент в София и често пътуват до екзотични острови и дестинации по света. Откакто са двойка, Борислав буквално е позлатил любимата си и не пести средства, за да я прави щастлива. Само на 27, Бесте има стандарт на живот, по-висок от този на всичките й колеги в телевизията. Тя управлява лъскав бял Мерцедес за 150 хиляди лева, който й е подарък от мъжа до нея. Тя бе лансирана и назначена на сладкия си пост от Антон Хекимян, който бе директор в Би Ти Ви, преди да се хвърли в битката за кмет на София като кандидат на ГЕРБ. Благодарение на него тя получила шанс да се изстреля на върха в телевизионната йерархия. 

Първо Бесте бе назначена за водеща на новините, а от тази есен пък заедно с колегата й Митьо Маринов замениха старите кадри Диана Любенова и Жени Марчева в съботно-неделния сутрешен блок на телевизията. Заради прогонването на двете журналистки Бесте станала трън в очите на повечето си колеги, които никак не й симпатизирали. На крехката възраст на Сабри обаче нито една от колежките й не е жънела такива скорострелни слава и успехи. 

Тя е родом от Шумен и споделя, че журналистиката намира място в сърцето й още от малка, когато, макар и по детски, искала да се развива именно в тази сфера. Това очертава пътя й да учи в езиковата гимназия „Никола Вапцаров“ в родния си град, а след това отишла да следва журналистика в чужбина. Дипломирала се със специалност в университет в Шотландия, след което се завърнала в Шумен. Там кариерата й започнала с работа в местния филиал на БНР. После пристигнала в София и досущ като в приказката за Пепеляшка се сдобила с приказен живот - богат мъж и завидна кариера.